Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rust Yeni Bir Güncelleme Aldı!

Rust güncellendi.

2013 yılından 2018 yılına kadar Steam’de Erken Erişim Oyunu olarak boy gösteren Rust, 8 Şubat 2018’de tam sürüme geçiş yaptı.

Rust Yeni Bir Güncelleme Aldı 2

Sadece bilgisayar platformu için geliştirilen Rust, hayatta kalma rolü üzerine kurulu. Çok oyunculu olarak oynanabilen Rust, oyunculara geniş ve açık bir dünya sunuyor. PvP tarzında bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan yapım, MMO oyunları arasına da hızlı bir giriş yaptı. Türkçe dilinin yer almadığı oyunda, çok sayıda kozmetik üründe oyunculara sunuluyor. Çeşitli bölgeleri ile tam anlamıyla bir aksiyon deneyimi yaşatan Rust, grafikleri bakımından da oldukça başarılıdır.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme alan yapım, oyunculara yeni saç stilleri, yeni tank sesleri, gerçekçi gözlükler vb. gibi yenilikleri oyunculara sunuyor. Gerçekçi efektlerin ve farklı iklimlerin yer aldığı oyunda aksiyon ve gerilim en iyi şekilde karşımıza çıkıyor. Güncelleme ile oyuna gelen iyileştirmeler bizleri için daha kaliteli bir atmosfer yaratıyor. Güncelleme ile hileci oyunlara karşı da bir takım güvenlik önlemleri alında. Bu önlemler ile oyuncular üçüncü parti yazılımlar aracılığıyla sunuculardaki yerini alamayacaklar. Serverlarda yapılan iyileştirmeler ile oyuncularda meydana gelen bağlantı kopma sorunu da ortadan kaldırıldı.

Rust, Steam’de 57.00 TL olarak boy gösteriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.