Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rocket League Mart Ayında MacOS Ve Linux Desteğini Çekiyor

Rocket League Mart ayından itibaren macOs ve Linux desteğini çekiyor.

Rocket League, Psyonix LLC tarafından geliştirilen ve yayınlanan araç futbol oyunudur. Steam kullanıcıları tarafından da oldukça sevilen bir oyun olan Rocket League 7 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya çıktı. Geliştiriciler macOS ve Linux desteğinin sona ereceğini açıkladı.

Rocket League Mart Ayında macOS Ve Linux Desteğini Çekiyor

Rocket League, modern oyunların en ünlülerinden biri. Farklı bir tarzı olan Rocket League’de arabalarla futbol oynanıyor. Oyun içerisinde farklı bir çok içerik bulunuyor ve ister akrobasi hareketleriyle uçarak, ya da normal düz sürüp topa vurarak gol atmaya çalışıyorsunuz. Oyun modu olarak ise 2v2 ya da 3v3 olarak oynanabilen oyunun geliştiricisi Physonix bugün yaptığı açıklamada macOS ve Linux işletim sistemlerine Mart ayında, desteği çekeceğini açıkladı.

Bu bilgiler, Rocket League destek web sitesi üzerinden yayınlanan bir basın açıklamasından geldi. Oyun geliştirici ekibi macOS ve Linux için Mart ayında çıkacak bir düzeltme ekinin ardından güncellenmeyeceğini ve desteklenmeyeceğini belirtti.

MacOS ve Linus desteği sona erdiğinde, oyuncular çevrimiçi oyunlara katılamayacaklar. Çevrimiçi eşleştirmenin yanı sıra oyun içi satın alımlarda kaybolacak. Neyse ki, her iki platformda’da oyuna sahip olan oyuncular, tek oyunculu, yerel çok oyunculu ve bölünmüş ekran maçları dahil olmak üzere oyunun çevrimdışı özelliklerinden faydalanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.