Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Robocraft’tan Bütün Lootboxlar Kalkıyor

Robocraft yapımcısı oyuncuları sevindirecek bir karara imza attı!

Freejam bugün yaptığı duyuruyla Robocraft’taki bütün lootboxların – sandıkların kaldırılacağını açıkladı. Ek olarak kozmetik eşyalar haricinde gerçek parayla oyundaki hiçbir şey satın alınamayacak.

Robocraft butun lootboxlar kalkiyor 1

Buna rağmen oyunda Premium üyelik varlığını sürdürmeye devam edecek çünkü ilerleyişi hızlandırmanın başka bir yolu bulunmuyor. Fakat Pay to win eleştirilerini ortadan kaldırmak adına ekstra puan yüzde 25’e düşürülecek.

Geliştirici ekip Robocraft’taki Daily Crates yerine oyuna günlük görevler ekleyecek, aynı zamanda Tech Tree ile Tech Points de gelecek. Günlük görevler de lootboxların yerini alacak ve oyun içinde ücretsiz erişim sağlanacak. Aynı zamanda tecrübeli oyunlar için de bir yetenek ağacı olacak ve savaşlardaki performansa göre Robits verecek.

Geliştirici firma Freejam’in de bildirdiği üzere Robocraft’e yapılacak bu düzenlemeler gelecek yamalar ve güncellemelerle gelecek.

Free-to-play aksiyon oyunu olan Robocraft online ağırlıklı oynanıyor ve oyuncuların kendi robotlarını yapmalarına olanak tanıyor. Oyunda çok çeşitli robot teknolojileri bulunurken, bunları dilediğiniz şekilde kişiselleştirebiliyor, düzenleyebiliyorsunuz.

Bakalım Freejam’in lootboxlar konusundaki bu tavrı diğer yapımcılara örnek olacak mı?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.