Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ring of Elysium’un Avrupa Sunucuları Açıldı!

Ring of Elysium'un Avrupa sunucuları açıldı.

19 Eylül’de yeni hayatta kalma oyunu olarak Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan Ring of Elysium gecikmeli de olsa nihayet Avrupa sunucularını oyunculara sundu.

Ring of Elysium’un Avrupa Sunucuları Açıldı 2

Çin’in en büyük yayıncısı olan Tencent Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Ring of Elysium ile günümüzün popüler oyun modu olan hayatta kalma moduna farklı bir açıdan yaklaşıyoruz. Kış temalı haritası ile oyunculara zengin ve geniş bir savaş alanı sunan yapım oynaması ücretsiz olarak 19 Eylül’de oyunculara sunuldu. Çok oyunculu olarak dünyanın çeşitli yerlerindeki oyuncuları ortak bir platformda karşı karşıya getiren yapım, geçte olsa Avrupa sunucularını oyunculara sundu.

PC Gamer’ın haberi ile öğrendiğimiz bu gelişme ile artık Avrupa’daki oyuncular birbirleri ile karşı karşıya gelebilecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar. Oyuncular daha önce Kuzey Amerika’daki sunuculara bağlanmak için gecikmeli bir bekleyiş içerisindeydiler. Yeni sunucular ile Avrupa’daki oyuncular daha hızlı bir şekilde savaşa katılabilecek ve herhangi bir gecikme ile karşılaşmayacaklar. PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre şuanda bazı Avupalı oyuncular çeşitli gecikmeler ile oyuna giriş yapamıyorlarmış. Geliştirici ekip yeni sunucuların beraberinde getirdiği sorunları çözmek için de kolları sıvamış gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.