Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rich Lambert Elder Scrolls Online: Summerset Hakkında Konuştu

Summerset ek paketi öncesinde yapımcı isim bazı ipuçları verdi.

Geçtiğimiz hafta The Elder Scrolls Online için Summerset Isles genişleme paketi duyurulurken, bu güncellemeyle birlikte Summerset adalarına, Elflerin diyarına gideceğiz. Şimdi ise Elder Scrolls Online geliştiricilerinden Rich Lambert bir röportaj verdi ve beklenen Summerset hakkında konuştu.

Rich lambert elder scrolls online summerset hakkinda konustu 1

Rich Lambert, Summerset’i tanımlarken şu ifadeleri kullandı;

‘Summerset bize biraz daha farklı şeyler yapma fırsatı tanıdı. Elder Scrolls geleneksel şekilde çok fazla fantastik, bolca büyü içeren bir oyun değil. Summerset ise High Elflerin yuvası olacak ve bu ırk kendini büyü ile bilgiye adamış durumda. Dolayısıyla daha çok büyü olacak ve oyuncular bölgenin genel mimarisinden etkilenecekler.’

Diğer yandan Rich Lambert’a Summerset’in ana hikâyesi de soruldu fakat herhangi bir spoiler veremeyeceğini söyledi. Sadece Kraliçe Ayrenn’in Summerset sınırlarını açtığını ve artık bölgenin  tamamen güvenli olmadığını dile getirdi.

Elder Scrolls Online için Summerset güncellemesi geçtiğimiz haftalarda duyurulurken, oyuncuları da oldukça heyecanlandırmıştı. Yeni ek pakette hem Psijic Order skillleri eklenecek, hem de artık oyunda takı craft edebileceğiz.

Elder Scrolls Online: Summerset Mayıs ayında satışa çıkacak.

The Elder Scrolls Online: Summerset – Cinematic Teaser

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.