Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 7 İndirimli Satışlarına Devam Ediyor!

Resident Evil 7 indirimli satışlarına kaldığı yerden devam ediyor. Oyun Microsoft, PlayStation Store ve Steam'de indirimli fiyatlar ile satılıyor.

Capcom’un başarılı oyunları arasında yer alan Resident Evil 7 şu sıralarda indirimli fiyatı ile oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Steam’de yüzde 20 indirime giren oyun 71.20 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Resident Evil 7 İndirimli Satışlarına Devam Ediyor 1

Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan Resident Evil 7, 24 Aralık’tan bu yana Steam Kış indirimleri ile yüzde 20 indirime girerek satışlarına kaldığı yerden devam ediyor. Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan Resident Evil 7 aldığı inceleme puanları ile de oyuncuların beklentisini karşılamayı başardı. Destructoid tarafından ‘son on yılın en iyi Resident Evil oyunu’ olarak gösterilen 7. bölüm, PC GamesN’den de 10 üzerinden 9 almayı başardı. Bünyesinde 13 farklı dili bulunduran oyun ne yazık ki Türkçe dilini desteklemiyor.

Güney Amerika’da terkedilmiş bir çiftlikte geçen oyun, tehlikelerle dolu bir evde hayatta kalma mücadelesi olarak karşımıza çıkıyor. Korku ve gerilim sahneleri ile oyuncuları derinden etkileyen seri yeni oyunu ile de oldukça başarılı grafik efektlerine imza atmayı başarmış. Gerçekçi grafiklere ve ses efektlerine sahip olan oyun da kan ve vahşet iç içe sunuluyor. PlayStation Store’da da yüzde 16 indirime girerek 89.00 TL yerine 74.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun, yılın en iyi korku filmleri arasında yer alıyor. Oyun 4 Ocak’a kadar Steam Kış indirimlerinde kalmaya devam edecek. Diğer oyun dağıtım mağazalarında ne zaman indirimler sona erecek bilinmiyor.

Resident Evil 7 İndirimli Satışlarına Devam Ediyor 3

PlayStation Store – Resident Evil 7 yüzde 16 indirimle 89.00 TL yerine 74.00 TL

Steam – Resident Evil 7 yüzde 20 indirimle 89.00 TL yerine 71.20 TL

Microsoft – Resident Evil 7 89.00 TL yerine 80.10 TL

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.