Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 5 Ve 6 Switch’e Geliyor!

Resident Evil oyunları Nintendo eShop üzerinde sergilenmeye başlandı.

Capcom’un korku oyun serisi olarak bilinen Resident Evil ilk sürümünden itibaren tüm dünyada milyonlarca oyuncuya ulaştı. Konsol ve bilgisayar platformunda yer alan yapım, en önemli oyunları olan 5 ve 6’yı Switch oyuncularına sunmaya hazırlanıyor.

Resident Evil 5 Ve 6 Switch’e Geliyor 2

Bilindiği üzere Resident Evil 5 2009 yılında, Resident Evil 6 ise 2012 yılında lansmana çıkmıştı. Yayınlandıkları dönem oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşarak Capcom’un kasasını parayla dolduran başarılı oyunlar yakında Nintendo Switch platformunda da oynanabilir olacak. Bugün Eurogamer ve Altchar’ın yapmış oldukları haberler ile öğrendiğimiz gelişmeye göre serinin 6’ncı ve 5’nci oyunu Switch’e gelmeye hazırlanıyormuş.

Eurogamer’ın yapmış olduğu habere göre Resident Evil 5 ve Resident Evil 6 29 Ekim’de Nintendo Switch platformuna gelecekmiş. RE5 Switch’te 4 oyuncuya kadar, RE6 ise 6 oyuncuya kadar koop olarak oynama şansı verecek.

Switch platformu oyuncularına da korku ve gerilim türünde sürükleyici bir deneyim sunacak olan bu iki oyun şuan Nintendo eShop üzerinde sergileniyor. Oyunların dosya boyutu da henüz belirtmiş değil.

Fiyat etiketleri henüz duyurulmayan oyunlar yakında ön siparişlere açılacaklar.

Resident Evil 5 - Gold Edition Trailer

Resident Evil 6 E3 Trailer 2012

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.