Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 3’ün Xbox One Dosya Boyutu Belli Oldu!

Resident Evil 3 Xbox One platformunda 43.01 GB dosya boyutuna sahip olacak.

Milyonlarca adet kopya satan Resident Evil serisinin en yeni oyunu olarak 3 Nisan 2020’de piyasaya sürülecek olan Resident Evil 3’ün dosya boyutu belli oldu. Oyunun Xbox One platformundaki dosya boyutu beklendiği gibi duyuruldu.

Resident Evil 3’ün Xbox One Dosya Boyutu Belli Oldu 2

Korku oyun serisi olarak tüm dünyada milyonlarca hayrana sahip olan Resident Evil, yepyeni bir oyun ile ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanıyor. 2019’un son aylarında Steam üzerinde sergilenmeye başlanan Resident Evil 3 serinin en geniş içerikleri ve en gerçekçi korku sahneleri ile yine oyunculara aksiyon ve gerilim dolu anlar yaşatacak. Daha güçlü ve daha zorlu zombileri karşımıza çıkaracak olan yapım bugün Xbox One dosya boyutu ile gündeme geldi.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Resident Evil 3’ün Xbox One dosya boyutu oyunun Microsoft Store sayfasında 43.01 GB olarak duyurulmuş. Oyunun bilgisayar sürümünün dosya boyutu hala gizemini korumaya devam ederken oyunun Microsoft Store sayfasında yer alan bilgileri kontrol edince haberin doğru olduğu göze çarpıyor.

1’e karşı 4 çevrimiçi çok oyunculu oyun olan Resident Evil Resistance’ı da içeren yapım, 3 Nisan 2020’de hem konsol hem de bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.