Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 3’te Yağma Kutuları Yer Alacak

Resident Evil 3'ün yeni oynanış videosunda yağma kasaları göründü.

En çok satan korku oyunu serisi olan Resident Evil’i en yeni oyunu Resident Evil 3 merakla beklenmeye devam edilirken yapım aynı zamanda ön siparişlerini de artırmaya devam ediyor. Bugün gelen bilgiler ile oyun içerisinde loot boxes yani yağma kutularının olacağı ortaya çıktı.

Resident Evil 3’te Yağma Kutuları Yer Alacak 2

Aylardır Steam üzerinde 259.00 TL olarak ön siparişlerde yer alan Resident Evil 3 korsanlara karşı Denuvo ile korunacak. Aylardır birbirinden farklı bilgiler ile gündeme bomba gibi düşen oyun dünyanı dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından beklenmeye devam edilirken oyun içerisinde yağma kutularının olup olmayacağı da merak ediliyordu. Gelen bilgiler ile oyunda yağma kutularının olup olmayacağı netleşti.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre yeni yayınlanan oynanış videosunda oyun içerisinde yapma kutularının olacağı belirtilmiş. Habere göre oyuncular bu yağma kutularını oyun içi para ile satın alabileceklermiş. Ayrıca oyun içerisinde yer alan kozmetiklerin bir kısmı da kilitli olarak karşımıza çıkacakmış.

Yayınlanan video Çince olurken yağma kasalarının olacağı da bu görüntüler ile kesinleşmiş oldu.

Resident Evil 3, 3 Nisan’da konsol ve bilgisayar platformunda lansmana çıkacak.

Resident Evil Resistance - NEW GAMEPLAY! Casino & Abandoned Park + William Birkin! [No Commentary]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.