Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 2 Source Modu Yayınlandı

Resident Evil 2 ile Half Life 2 bir araya geldi.

Mod yapımcısı Blood_Wraith bugün Resident Evil 2 Source modunu Half Life 2 için yayınladı. İsminden de anlaşılacağı üzere bu modla birlikte Capcom’un klasik korku oyunu Half Life 2 evrenine taşınıyor, oyuncular Raccoon City ve polis departmanını farklı bir şekilde keşfetme, bulmacaları çözme ve zombilerle savaşma imkanı yakalıyor.

resident evil 2 source modu yayinlandi 1

Resident Evil 2 Source modu temelinde klasik survival horror oyunu Resident Evil 2 ile Half Life 2’nin bir birleşimi şeklinde karşımıza çıkıyor. Oyunda Resident Evil 2’deki çevre elementleri kullanılırken, FPS kamera, düşmanlar ve silahlar ise Half Life 2’den alınma. Sonuç oldukça başarılı gözükürken, açıkçası Half Life 2 ile Resident Evil 2’nin bir araya gelişi mantıklı olmuş. Buna rağmen yeni çıkacak olan Resident Evil 2 Remake kalitesinde bir oyun beklemeyin.

Yine de Resident Evil 2 Source modu oldukça başarılı gözüküyor ve serinin sıkı takipçileri muhtemelen memnun kalacaktır. Buna rağmen henüz modun ilk sürümü olduğu için bazı hata ve buglar karşınıza çıkarsa şaşırmayın. Ayrıca bazı bölgelerde 3D modellemeler ve animasyonlar da sıkıntılı gözüküyor.

İlgilenenler Resident Evil 2 Source modunu buradan indirebilir.

Crocodile? [RESIDENT EVIL 2 SOURCE MOD v12.5]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.