Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 2, Resident Evil 7’nin Satışlarını Geçti

Resident Evil 2'nin 1 yıllık satışları Resident Evil 7'nin satışlarını yakaladı.

Capcom kısa bir süre önce, 1 yıl önce piyasaya çıkmış olan Resident Evil 2‘nin 2019’da 5.8 milyon adet sattığını açıkladı. Bunun 1.1 milyon’u 2019‘un son çeyreğinde gerçekleşti. Resident Evil 2’nin satış rakamları son yapılan açıklamaya göre Resident Evil 7‘nin 2 yıl’da ulaştığı rakam olan 6 milyona erişmiş olması.

Resident Evil 2 Resident Evil 7nin Satışlarını Geçti

Niko Partners kıdemli analisti Daniel Ahmad tarafından Twitter’da belirtildiği gibi,  Resident Evil 2 , Resident Evil 7‘nin satışlarını geride bırakıyor. Resident Evil 7’nin şu anda 7 milyon satışa ulaşmış olmasına rağmen, 6 milyon satışı geçmesi yaklaşık iki yıl sürdü ve Resident Evil 2 neredeyse bir yıldan daha az bir süre içerisinde Resident Evil 7’nin satış rakamlarını yakalamak üzere.

Arka arkaya sunulan iki harika oyun göz önüne alındığında, Resident Evil 7’nin başarısının momentumunun Resident Evil 2’ye büyük bir destek verdiği kesin. Bu yaklaşmakta olan Resident Evil 3 için iyi bir satış rakamı oluşturabilir. Bu arada Resident Evil serisi bugüne kadar toplamda 95 milyon adet attı.

Capcom bu başarısını çok tutmuş oyunların remake’lerini yaparak bu başarıyı elde ettiğini itiraf etmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.