Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil 2 Remake İçin FPS Kamera da Düşünüldü

Resident Evil 2 Remake için bütün seçenekler değerlendirildi.

Capcom Avrupa COO’su Stuart Turner bir oyun sitesiyle röportaj yaparken, Resident Evil 2 remake sürümü için düşündükleri ilginç fikirleri dile getirdi. Capcom yöneticisine göre Resident Evil 2 Remake’i yaparken kafalarından farklı fikirler geçti ve oyuna FPS modu eklemeyi de düşündüler.

resident evil 2 remake icin fps kamera da dusunuldu 1

Capcom Europe COO’su Stuart Turner şu açıklamaları yaptı:

Oyunun herkese hitap etmesi için aramızda tartıştık. Sabit kontroller ve sabit kamera isteyenler için bunu yapabilir miydik? Fakat dünyayla beraber bu oyuncular da değişti. Eğer eski mekaniklere sadık kalsaydık oyunu bu kişiler oynayacaktı fakat aslında istediklerinin bu olmadığına karar vereceklerdi.

Geliştirme sürecinde birkaç nokta üzerinde oynadık ve birinci şahıs kamerayı, sabit kamerayı denedik fakat böyle yapınca oyunun kendisi de değişmiş oldu. Bu yüzden TPS kameranın daha uygun olduğuna karar verdik.’

Aynı zamanda EMEA Pazarlama Müdürü Antoine Molant da konuya ilişkin bazı açıklamalar yaparken, kamerayı sabitlemeleri durumunda kullanıcı kitlesinin ikiye bölüneceğini ifade etti.

Sonuç olarak Capcom, Residen Evil 2 Remake için diğer kamera seçeneklerini de değerlendirdi fakat nihayetinde TPS kamerada karar kıldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.