Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Redout 14 Mayıs’ta Switch’e Gelecek!

Redout'un Switch'e geleceği tarih belli oldu.

2016 yılında PC platformu için 2017 yılında da PlayStation 4 platformu için lansmana çıkan Redout, 14 Mayıs 2019’da da Nintendo Switch oyuncularına sunulacak. Konsol ve bilgisayar platformunda oldukça beğenilen yapım, Switch platformunda da aynı başarıyı sergilemeye çalışacak.

Redout 14 Mayıs’ta Switch’e Gelecek 2

34BigThings srl tarafından geliştirilen ve yayınlanan Redout yarış türünde bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım aynı şekilde PlayStation 4 platformunda da bekleneni vermişti. Eski yarış canavarlarından ilham alınarak geliştirilen Redout, oyuncuları yer çekimine karşı bir atmosfere götürerek fantastik bir yarış dünyası sunmuştu.

Bünyesinde tek oyunculu ve çok oyunculu olarak birbirinden farklı modları bulunduran yapım, 14 Mayıs’ta da Switch platformu oyuncularına sunulacak. Steam üzerinde 59.00 TL olarak satışlarına devam eden yapım, PC platformunda 12 farklı dil seçeneğine de sahipti. PlayStation 4 platformunda ise 179.00 TL gibi bir fiyata sahip olan oyun 4 yarış sınıfı, 35 yarış pisti, 11 oyun kip ve 100’den fazla etkinliği de bünyesinde oyunculara sunmuştu.

Redout’un Switch fragmanı oyuncular ile paylaşılırken henüz eShop üzerinde ön siparişlere açılmadı.

Redout 14 Mayıs 2019’da Nintendo eShop üzerinde Switch platformu oyuncularına sunulacak.

Nintendo Switch Redout Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.