Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Redmi Note 9 Pro Max Tanıtıldı

Redmi Note 9 Pro Max modeli tanıtıldı. Daha büyük ekran, daha büyük batarya.

Redmi’nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 9 Pro Max modeli tanıtıldı. Redmi’nin yeni akıllı telefonu daha büyük ekran ve daha yüksek kapasiteli bataryaya sahip.

redmi note 9 pro max tanitildi 2

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 9 Pro Max modeli duyuruldu. Uzun bir süredir Mi Max serisi akıllı telefonlar üretmeyen Xiaomi yeni Max akıllı telefonunu Redmi markası ile satışa sundu.

Redmi Note 9 Pro Max modeli, 6.67 inç büyüklüğünde devasa bir ekran ile birlikte geliyor. Arka panelinde kare formunda tasarlanmış dörtlü kamera ile birlikte gelen modelin kamera sisteminin merkezinde 64 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alırken 8 megapiksel ultra geniş açı kamera + 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. Redmi Note 9 Pro Max modelinin ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğünde.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 720G işlemcisinden alacak olan Note 9 Pro Max modeli, 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleri ve 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelecek. 5.020 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenencek olan Redmi Note 9 Pro Max modelinin siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile birlikte satışa sunulacak.

Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmeyen Redmi Note 9 Pro Max modelinin fiyatı ise şöyle;

Redmi Note 9 Pro Max 6 GB RAM / 64 GB depolama – 200 dolar

Redmi Note 9 Pro Max 6 GB RAM / 128 GB depolama – 228 dolar

Redmi Note 9 Pro Max 8 GB RAM / 128 GB depolama – 255 dolar

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.