Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Redmi Note 8 Serisinden Önemli Satış Başarısı

Redmi Note 8 modeli Xiaomi'nin yüzünü güldürdü.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı Redmi Note 8 ailesi önemli bir satış başarısına imza attı. 

redmi note 8 serisinden onemli satis basarisi 2

Xiaomi’nin uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin bulunduğu Redmi markası gelişmeye devam ediyor. Küresel pazarda dördüncü sıraya yükselen Redmi, Avrupa pazarında ise beşinci sırada yer alıyor. Güçlü özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çeken Redmi Note 8 serisi akıllı telefonlarının satış başarısı Xiaomi’nin yüzünü güldürüyor. 

Yapılan açıklamaya göre Xiaomi, her gün ortalama olarak 110 bin adet Redmi Note 8 modeli satarken kullanıcıların bu duruma kayıtsız kalmadığı görülüyor. Redmi Note 8 modeli ile birlikte iyi bir çıkış yakalan Redmi’nin gelecek modellerde de benzer bir satış başarısı göstermesi bekleniyor. 

Redmi Note 8 Pro Özellikleri

6.53 inç büyüklüğünde IPS LCD ekrana sahip olan Redmi Note 8 Pro modelinin ekranı 1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde. Gücünü MediaTek’in Helio G980T işlemcisinden alan Note 8 Pro modeli 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip. 64 GB dahili depolama alanına sahip olan Note 8 Pro modelinin 128 GB dahili depolama alanına sahip sürümü de bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.