Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2’den Sızıntı Var

Merakla beklenen Red Dead Redemption 2'den ilk görsel sızdı iddiası internete bomba gibi düştü.

Rockstar Games tarafından geliştirilmekte olan ve yine aynı firma tarafından yayınlanacak olan Red Dead Redemption 2′nin ekran görüntüsü sızdırıldı iddiası oyuncuların arasında hızla yayıldı. Şu ana dek elimizde sadece resmi bir duyuru, bir adet video ve bir internet sitesi bulunuyor. Elimizdekilerden anladığımız kadarıyla Vahşi Batı ruhunu sonuna dek hissettirmeyi planlayan ekip, gerçekten incelikli bir iş çıkarıyor olabilir. Rol yapma oyunu elementleri ve açık dünya haritası bulunduracak yapımda kendi vahşi hikayenizi yazmanız mümkün olacak.

red dead redemption2

Bu sabah saatlerinde ortaya çıkan ve oyuna aile olduğu iddia edilen görselde, yabancı bir Vahşi Batı kasabasında direğe yaslanmış şekilde duran ve yüzü görünmeyen bir erkek figürü dikkat çekiyor. Görselin detayları tasarlanma biçimini oldukça başarılı bulduğumuzu söyleyelim.

red dead redemption 2

Oyun hakkında herhangi bir detaylı bilgi paylaşılmadı. Bu sebeple mekan yaratma noktasında tasarım çizgisinin nasıl olacağını söylemek zor. Bugüne dek paylaşılan bilgilerin yer aldığı resmi internet sitesine buraya tıklayarak gidebilirsiniz. 

Sonbahar’da piyasaya çıkması beklenen oyun, Playstation 4 ve Xbox One için özel olarak geliştiriliyor. Daha sonraki zamanlarda PC platformu için de yayınlanma ihtimali bulunan oyun, ön siparişe açılmış vaziyette. Rockstar Games Social Club üzerinden oyunun ön sipariş seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Oyunun duyuru fragmanını aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.