Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2 PC’ye Geliyor!

Red Dead Redemption 2'nin PC iddiaları netleşiyor.

Dün yeni bir sızıntı ile gündeme gelen Red Dead Redemption 2 bilgisayar oyuncularını heyecanlandırmaya devam ediyor. Oyunun Social Club adresinde bilgisayar platformuna dair yeni bir ipucu daha ortaya çıkmış ve oyunun bilgisayar platformuna geleceği anlaşılmıştı.

Red Dead Redemption 2 PC’ye Geliyor 2

Geçtiğimiz yıldan bu yana 12 milyondan fazla kopya satışı yapan Red Dead Redemption 2 günümüzde online modu ile oyuncularına sık sık güncellemeler almaya devam ediyor.  Geçen yıldan bu yana  bilgisayar platformuna geleceği konusunda çeşitli sızıntıların geldiği oyun dün yine gündemdeydi. Bugün PC Games N’in haberi ile oyunun bilgisayar platformuna geleceği netleşmiş oldu. Habere göre oyun Nisan 2020’de bilgisayar platformu için Steam’de lansmana çıkacakmış.

Yapılan habere göre oyunun Nisan 2020’de lansmana çıkacağı ifade edilirken, bunun tahminlerden ibaret olduğu da not düşülüyor. Eninde sonunda bilgisayar platformuna gelmesi beklenen oyun rekabetçi yapısı ile bilgisayar platformunda da milyonlara ulaşacak.

Dün yayınlanan görselde oyunun Social Club sayfasında “RDR_2_PC_Accomplishments” gibi bir ipucu karşımıza çıkmıştı. Hatırlayacağınız üzere daha önce Rockstar Games’in çalışanlarından birisi olan Nan Ma Nod, LinkedIn hesabında oyunun PC’de çıkacağını da ifade etmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.