Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2 PC İddiaları Gerçek Değil

Red Dead Redemption 2 PC'ye mi geliyor?

Red Dead Redemption 2 son dönemin en iyi konsol oyunlarından birisiydi ve pek çok PC oyuncusunun da hayallerini süslüyor. Buna rağmen Rockstar Games’ten şimdiye kadar yapılmış bir duyuru yok. Üstelik ilk oyun da PC için çıkış yapmamıştı. Yine de aralıksız olarak söylentiler çıkıyor ve oyunun bilgisayarlara da geleceği iddia ediliyor. Geçtiğimiz gün ise bunlara bir yenisi daha eklenmişti fakat aslında gerçeği yansıtmıyor.

red dead redemption 2 pc iddialari gercek degil 1

4Chan üzerinde bir kullanıcısı Red Dead Redemption 2’nin PC’ye geleceğini iddia ederken, bu da internet gündemine bomba gibi düşmüştü. Hatta pek çok haber sitesi de haberlerini yaptı. Fakat aynı kullanıcısı Super Mario Odyssey’in de PC’ye geleceğini ve Epic Games Store’a özel yayınlanacağını belirtti.

Bildiğiniz gibi Nintendo hiçbir birinci parti oyununu şimdiye kadar PC için çıkarmadı ve bu yüzden bahsedilen ‘sızıntı’ da bir anlam ifade etmiyor. Sadece bu kadarıyla sınırlı değil. Bahsedilen 4Chan kullanıcısı, Super Mario Odyssey haberinin neredeyse bire bir aynısı şeklinde Red Dead Redemption 2’nin de PC sürümünü duyurdu. Dolayısıyla ikisinin de ‘fake’ olduğunu tahmin edebiliyoruz.

Red Dead Redemption 2’nin 22 Nisan tarihinde PC’ye geleceği iddia edilmişti fakat maalesef bunların hiçbiri gerçek değil. Ne Super Mario Odyssey, ne de Red Dead Redemption 2 için şimdilik PC yolu gözükmüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.