Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Redemption 2 Google Stadia’da Korkunç Görünüyor!

Red Dead Redemption 2'nin Google Stadia'daki görünümü oyuncuları tatmin edemedi.

Dün kapılarını oyunculara açan Google Stadia başlangıçta 12 oyun ile lansmana çıkacağını duyurmuş ve oyun sayısı daha sonra 22’ye ulaşmıştı. Bu oyunlardan bir tanesi de Red Dead Redemption 2 olarak duyurulurken bugün olumsuz geri bildirimler gelmeye başladı.

Red Dead Redemption 2 Google Stadia’da Korkunç Görünüyor 2

19 Kasım’da oyuncuların erişimine açılan bulut tabanlı oyun sistemi Google Stadia dün haberlerimiz de yer bulmuştu. Destiny 2’yi 1080p ve hatta 4K olarak çalıştırabilen Stadia bugün olumsuz geri bildirimler ile gündeme geldi. Tüm zamanların en iyi oyunlarından bir tanesi olan Red Dead Redemption 2 ile gündeme gelen Stadia oyuncuları üzdü.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Red Dead Redemption 2’nin Google Stadia’da görüntüsü adeta korkunç derecede kötüymüş. Şu sıralar ağ geçikmesi sorunları ile gündeme gelen Stadia, RDR 2 performansı ile oyuncuları tatmin edememiş.

Hatırlayacağınız üzere daha önce Stadia’nın RDR 2’yi 4K olarak oynama imkanı vereceği konusunda oyunculara bir söz verilmişti. Ancak bugün gelen bilgiler ile oyunun hem görselleri hem de grafikleri bekleneni verememiş ve oyuncuları üzmüş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.