Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Online Karlarla Kaplandı!

Red Dead Online'ın tatil temalı yapısı oyunculara sunuldu.

Konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan Red Dead Online karlarla kaplanmaya hazırlanıyor. Kış ayına girdiğimiz şu günlerde Rockstar Games RDR 2’ye karlarla kaplı bir tema ve tatil içerikleri ekliyor.

Red Dead Online Karlarla Kaplanacak 2

Vahşi batıyı en iyi şekilde oyunculara sunan ve satış rakamları ile 2018’e damga vuran Red Dead Redemption 2 indirimli olarak satışlarına devam ederken oyunun çok oyunculu modu olan Red Dead Online’a da karlarla kaplı bir yapının geldiği ortaya çıktı. Rockstar’ın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuru ile öğrendiğimiz tatil içerikleri oyuncuların yüzünü epey güldürecek özellikler taşıyor olacak.

PC Gamer’ın haberlerinde de yer bulan bu gelişmenin detaylarından söz edecek olursak, oyun içerisinde karla kaplı bir yapının yanı sıra normalden daha nemli bataklıklarda harita üzerinde karşımıza çıkacakmış. Harita üzerinde aşırı çamurlu bir alan olan Valentine, yağan kar ile daha da ürkütücü bir görünüme kavuşmuş.

Red Dead Online Karlarla Kaplanacak 3

Harita üzerinde noel ağaçları, noel süslemeleri ve yağan kar’ı oyuncuları etkileyecek bir yapı da yer alıyor. Bunlara ek olarak oyun içerisinde yer alan Showdown modlarına da tatil temalı içerikler geldi. Oyuncular 6 Ocak’a kadar oyun içerisinde çeşitli ödüller kazanabilecekler.

23 – 25 Aralık tarihleri arasında oyun içerisinde yer alan oyunculara da hediyelerle dolu bir kutu verilecekmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.