Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realm Royale PS4’e Ve Xbox One’a Geliyor!

Realm Royale yakında konsollarda da oynanabilir olacak.

Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen Realm Royale 5 Haziran 2018’de Steam’de Erken Erişim Oyunu olarak bilgisayar oyuncularına sunuldu.

Realm Royale PS4’e Ve Xbox One’a Geliyor 2

Çok oyunculu olarak oynanan Realm Royale, oyunculara Battle Royale modu ille hayatta kalma fırsatı veriyor. Kısa sürede popülaritesini artıran yapım henüz Erken Erişim Oyunu olmasına rağmen 4 milyon oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor. 10 farklı dil seçeneğine sahip olan oyun yakında konsol oyuncularının da karşısına çıkacak. Oynaması ücretsiz olan Realm Royale, konsol oyuncuları içinde geliştiriliyor. Fortnite’a yapısı ile çok benzeyen yapım, 100 farklı oyuncuyu ortak bir çatı altında birleştiriyor.

Önce kapalı beta olarak PlayStation 4 ve Xbox One platformu oyuncularına sunulacak olan yapım tam sürüm olarak ne zaman piyasadaki yerini alacak bilinmiyor. Bilgisayar platformunda erken erişim olarak 4 milyon oyuncuyu ortak bir çatıda birleştiren yapım görsel efektleri ile oyuncuların beklentisini de karşılamayı başardı. Eğlenceyi ve aksiyonu bir arada oyuncularla buluşturan geliştirici Hi-Rez Studios, önümüzdeki aylar içerisinde başarılı oyunu Realm Royale’i PlayStation 4 ve Xbox One platformu oyuncularına sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.