Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Real Boxing 2 Başlangıç Rehberi

Real Boxing 2 isimli mobil Boks oyununda işinize yarayacak taktikler öğreneceksiniz.

Real Boxing 2 isimli mobil boks oyunu belki de mobil platformlarda bulunan en başarılı oyun olarak karşımıza geçmektedir. PC ve diğer platformlarda bir çok oyunu mevcut fakat mobil platformda bu oyun gerçekten tatmin edici diyebilirim. Bir karakter oluşturuyor ve ringe çıkıyoruz. Burada dövüşerek ve maçları kazanarak kariyerimizi ilerletiyoruz. Oyunun en önemli yanlarında biri de dövüş esnasında ani kararlar verebilmek. Yani oyun sizi hiç sıkmıyor. Oyunda senaryo modu olduğu gibi online modda bulunuyor.

Real Boxing 2 başlangıç rehberi ile oyunda işinize yarayacak bir çok taktiği sizlerle paylaşacağız. Tabi ki bu rehberimiz bir başlangıç rehberi niteliğinde olduğundan oyuna yeni başlayanların işine daha çok yarayacaktır. Bunu da baştan belirtelim. Hazırsanız konumuza geçelim ve ne gibi bilgiler var görelim.

real boxing 2 baslangic rehberi 2

Real Boxing 2 Başlangıç Rehberi

Oyunda en önemli şeylerden biri Jab. Yani sol direk. Bunları erken almada yarar olacaktır. Tamam en güçlü hareket olmayabilir ama oldukça etkilidir. Erkenden bunu yaparsanız rakibinizin canını daha ilk anlarda azaltabilirsiniz. Bu oldukça işe yarar bir taktiktir. Bu sayede avantaj elde edersiniz. Tabi ki bu işlemden sonra rakip size bir kaç ağır vuruş yapmaya çalışacaktır. İşte bu durumlarda buna dikkat edin ve bu vuruşlara hedef olmayın. Bu taktik ile bile rakibi alt edebilirsiniz. Bu elde var bir.

Haymaker

Haymaker dediğimiz şey ise nakavt eden yumruk demektir. En tehlikeli ve hasar veren yumruk olarak oyunda yer almaktadır. Yapması kolaydır fakat vurması oldukça zordur. Bunun için bol bol pratik yapmakta fayda olacaktır. Bu yumruk için rakibi en savunmasız anını beklemek iyi olacaktır. Örneğin bir hamle yaptınız, sonra rakip yaptı diyelim. İşte rakip hamle yaptıktan sonra sizde bunu yapabilirsiniz. Bu işe yaramaktadır. Oyunda çoğu oyuncu yüzünü koruyacaktır. İşte bu yüzden dediğim gibi en savunmasız anı bekleyin.

Boksör

Oyunda bir boksörünüz olacak. Bunu söylemiştik. Bu karakteri bol bol eğitmeniz gerekiyor. Karakteriniz yükseldikçe bazı yeni güçlere ve yeteneklere kavuşacaktır. Hangi türde bir boksör istiyorsanız o yönde geliştirmeye çalışın. Yani karakteri güçlendirin. Örneğin hız mı istiyorsunuz yoksa güç mü? Buna karar vererek yükseltmeleri yapın. Bu sayede tam olarak istediğiniz karakteri elde etmiş olursunuz. Bu yükseltmeleri elmas ya da XP ile yapabilirsiniz. Maç kazandıkça bol miktarda XP gelecektir.

Real Boxing 2 ile ilgili rehberin sonuna geldik. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşürüz.

Real Boxing 2 || Android Gameplay (HD) #1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Efecan

    Ben özel hareket degistiremiyom nasil olcak o

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.