Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer’dan Yeni Akıllı Bileklik Nabu Geldi!

Nabu Pax Prime 2015'te tanıtıldı!

Razer'dan yepyeni bir akıllı bileklik Pax Prime 2015'te tanıtıldı.

 

Daha önce bildirimleri akıllı bileklere taşıyarak, akıllı bileklik konusunda karşımıza çıkan ilk ürün diyebileceğimiz Razer Nabu'nun yeni versiyonu Pax Prime 2015'te bizlerle oldu.

 

Razer Nabu için Razer tarafından hazırlanan 2,5 dakikalık zombi hayatta kalma rehberi temalı reklam filminin yayınlamasıyla birlikte #LiveSmarter with the Razer Nabu kampanyası da başladı.

 

Razer Nabu için çekilen “Five Rules of Zombie Survival" adlı tanıtım videosu sizlerle:

 

Razer Nabu | 5 Rules of Zombie Survival

 

Razer’ın kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan, yeni Nabu için şunları söyledi: “Razer Nabu’yu CES 2014’de ilk kez duyurduğumuzda kullanıcılardan hem en beğendikleri özellikler hem de geliştirilmesi gerekenler ile ilgili pek çok öneri aldık. Razer Nabu’yu bu öneriler etrafında yeniden tasarladık, örneğin daha sezgisel kullanıcı deneyimi için butonun yerini değiştirdik. Zombi filmimiz ise, en çok merak edilen ürünlerimizden biri olan Nabu’nun yeniden lansmanını, bunu mümkün kılan hayranlarımızla birlikte eğlenceli bir şekilde kutlamak için yapıldı.”

 

Şimdi söyleyeceğim şeye ise Pax Prime 2015'e katılamayanlar çok üzülecek! Razer 2000 adet limited edition Blue Nabu X'i Pax Prime'da yer alan oyunculara dağıttı.

 

Nabu ve Nabu X için kullanılabilecek yeni uygulama sayesinde birçok güncelleme bizlerle olacak. Yeni uygulama, günlük yaşamınızda size yardımcı olacak UI ve diğer güncellemeleri ile beta versiyonunda sizleri bekliyor:  www.razerzone.com/nabu-x

Screenshot 9 10

 

Bundan böyle kullanıcılar fitness takip ve akıllı telefon bildirimlerini doğrudan bileklerindeki OLED ekranında görebilecekler.

 

Fiyat: $99.99

Çıkış tarihi:

Ön Sipariş – 15 Eylül

Satış – Ekim 2015

 

Ürün Özellikleri:

 

iPhone 5, 5S, 5C, 6 ve Android 4.3 ve üstü cihazlar

Pil ömrü: 6 gün

Nabu uygulaması  Google Play Store ve Apple iTunes’dan indirilebilir

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.