Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer’dan Çığır Açan Bileklik

Razer muhteşem bir bileklikle karşımızda!

RAZER’dan akıllı bant! 
Razer giyilebilir teknolojilerde diğer firmalara nazaran bir adım önce!

 Nabu X adlı cihazı duyuran Razer yüksek seviyede başarı alacağını düşünüyor. Peki nedir bu Razer Nabu X?

resimler 54ad67042230754ad670422341

Akıllı telefonlardan bildirim alabilen, fitness verilerini takip eden ve bantlar arası sosyal özelliklere sahiptir. İlkbahar ve sonrası için satışa sunulacağını duyuran ekip bakalım oyunculardan ne gibi geri dönüşler almayı planlıyor.

Razer Nabu X ve Razer Nabu iki farklı giyilebilir cihazlarken, özellikleri de bir o kadar özel ve güzel. Nabu X eşleşmiş akıllı telefondan alınan bildirimleri gösteren üç renkli LED göstergeye ve titreşime sahipken, Razer Nabu gelen bildirimlerin kısa yazılı önizlemelerini gösteren OLED ekrana sahi. Hem Razer Nabu X, hem de Razer Nabu, Nabu Marketplace’te bulunan üçüncü şahıs uygulamalarla da uyumlu bir şekilde çalışabilecek.

Yeni teknolojilerin piyasaya çıkışındaki en büyük engel fiyatları ve karmaşıklıklarıdır, biz Razer Nabu X ile bu iki sorunun da üstesinden geliyoruz,” diyor Razer CEO’su ve kurucu ortaklarından Min-Liang Tan. “Nabu’yı bu kadar çekici bir giyilebilir haline getiren tüm özellikleri aldık – bildirimler, aktivite takibi ve bantlar arası iletişim – ve Nabu X’e uyarladık. Bu, Nabu’nun düşük maliyetli ve kullanımı son derece basit bir alternatifi.”

resimler 54ad67042376854ad6704237a2

Nabu X yumuşak bir dokuya sahip ve , suya dayanıklılığı ön plana çıkan en önemli özelliklerinden biri. 

Razer Nabu gibi Nabu X de kullanıcıların iOS veya Android akıllı telefonları ile eşleştirilebiliyor ve toplanan verilerin takip edilmesini sağlıyor.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. asdasdasddj

    razerden beklenmedik bir adım.

    0
    0
    Cevap
  2. yasarusta01

    Tasarımı güzelmiş markayı belli etmiyor gündelik takılabilir

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.