Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer Phone Resmen Tanıtıldı!

Razer Phone bugün resmi olarak tanıtıldı. Razer'ın ilk amiral gemisinin de özellikleri açıklandı. Akıllı telefon oyunlar için özel olarak geliştirildi.

Oyun dünyasının yakından tanıdığı Razer, yıllardır oyunculara özel olarak tasarladığı aksesuar ve donanımlarla biliniyordu. Akıllı telefon dünyasına giriş yapmaya karar veren Razer, yeni amiral gemisini gün yüzüne çıkarttı.

Razer Phone Resmen Tanıtıldı 2

Haftalar önce Razer resmi web sitesi üzerinden yayınladığı bir görsel ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Teknoloji ve oyun tutkunları Razer imzalı bir akıllı telefon mu gelecek diye düşünürken, bomba patladı ve tüm sorularımızın cevabı bu gün Razer tarafından cevaplandı. Razer, Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonu ile adeta çığır açmaya hazırlanıyor. Razer Phone, görsel – işitsel teknolojinin yanı sıra işlemci gücü ile mobil platformlarda ki oyun severlere en iyi hizmeti sunmaya hazırlanıyor.

Razer’ın mobil departmanından çıkan ilk amiral gemisi olan Razer Phone, dev ekranı ve sinematik ses özelliği ile bütün günü rahatlıkla çıkaracak bir pil ömrüne sahip. Razer Phone üstün özellikleri ve güçlü donanımları ile mobil platformda eğlenceyi en üst seviyeye çıkaracak. Bir ilk imza atan Razer, akıllı telefonunda 120 Hz UltaMotion ekran ile en hızlı ekran yenileme özelliğine sahip.

Razer Phone’un Özellikleri

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 835

RAM: 8 GB

Depolama: 64 GB

Pil: 4000 mAh

Kamera: Arka 12 MP(Geniş açılı çift), 8 MB ön

Sertifika: THX ve Dolby Atmos sertifikası ile öne bakan hoparlörler

Android Sürüm: Android Nougat 7.1.1

Razer Phone Resmen Tanıtıldı 1

Cihazın parmak izi sensörü güç tuşunun altında bulunuyor. Game Booster adlı özellik ile oyun oynama performansı ve batarya süresi otomatik olarak ayarlanabilecek. Razer Phone, Avrupa ve ABD’de 17 Kasım tarihinde satışa sunulacak. Akıllı telefonun fiyatı ise 699 dolar olarak belirlendi. Öncelikle sınırlı sayıda belirli mağazalarda satılacak olan Razer Phone, 2018 yılının ilk çeyreklerinde de Android Oreo 8.0 güncelleştirmesini de alabilecek.

Razer Phone | The Ultimate in Mobile Entertainment

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.