Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer Phone Dayanıklılık Testinde Sınıfta Kaldı!

Oyuncu telefonu olarak adından söz ettiren Razer Phone, yapılan sağlamlık testinde ne yazık ki yetersiz kaldı.

Oyunculara özel donanım ve aksesuarlar geliştirerek yıllardır adından söz ettiren Razer, geçtiğimiz günlerde ilk akıllı telefonunu piyasaya sundu. Oyunlar için özel optimizasyon içeren akıllı telefon dayanıklılık testinde sınıfta kaldı.

Razer Phone Dayanıklılık Testinde Sınıfta Kaldı 1

Oyuncu telefonu olarak karşımıza çıkan Razer Phone, güçlü donanımı ve görsel tasarımı ile rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor. Piyasaya çıkan yeni akıllı telefonlara uyguladığı dayanıklılık testleriyle akıllara kazınmış olan JerryRigEverything  geçtiğimiz günlerde piyasaya merhaba diyen Razer Phone’u sağlamlık testine tabi tuttu. Geçtiğimiz günlerde Nextbit Robin’i konu edip sağlamlık testi uygulayan kanal Razer Phone’da da aynı işlemleri gerçekleştirdi.

Oldukça titiz bir tasarıma sahip olan Razer Phone çizilme, bükülme, yanma vs. gibi test aşamalarına tabi tutulmuş ve ne yazık ki dayanıklılık testinde beklenen verimi verememiştir. Razer Phone aldığı darbelere ve çizilmelere rağmen sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Cihazın ekranı dahil bütün kısımları çizilmeye dayanamıyor. Kamera lenslerine kadar çizilmelere karşı koyamayan cihaz ne yazık ki dayanıklılık testinde oldukça başarısız oldu. Cihazın arka kısmında ki Razer amblemi bile silikon doldurma gibi kolaylıkla sökülebiliyor.

Dilerseniz aşağıdan Razer Phone’un dayanıklılık testini izleyebilirsiniz.

Razer Phone Durability test - Scratch BURN and BEND tested!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.