Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rapid Shift Android Platformunda Ücretsiz Oldu!

2.99 TL değerindeki Rapid Shift kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Android macera oyunları arasında yer alan Rapid Shift, normalde 2.99 TL gibi bir fiyata sahipti. Oyun kısa süreli olarak ücretsiz etiketine sahip.

Rapid Shift Android Platformunda Ücretsiz Oldu 2

Helios Labs LLP tarafından geliştirilen Rapid Shift oyunculara eğlenceli bir oynanış tarzı sunuyor. Platform üzerinde ilerlemeye çalışacağımız oyunda birbirinden farklı tehlikeler bizleri bekliyor. Oldukça tempolu ve bir o kadar da hızlı bir yapıya sahip olan oyunda karakterimiz ile sürekli koşuyor ve karşımıza çıkan elmasları toplamaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde ilerledikçe karşımıza sürekli yeni içerikler ve zorluklar çıkıyor. Bu zorluklarda duvara tırmanma ve atlama yer alıyor. Oyunun grafikleri oldukça basittir. Sade renkler üzerine kurulmuş olan platform, oyuncuların gözünü yormadan keyif dolu bir oynanış sunmaktadır.

Sezgisel kontroller ile müdahale edeceğimiz oyunda bizlere keyif veren ses efektleri bulunmaktadır. Unutmadan belirtelim, oyun içerisinde ilerledikçe tema ve atmosfer de değişmektedir. Yani oyuncular sürekli değişen bir yapı ile karşı karşıya kalmaktadır. Oyunda yer alan platformda sürekli şekil değiştirerek oyuncuları zorlamaktadır. Rapid Shift Android platformunda yaklaşık 10 saat boyunca 2.99 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. 10 saat sonra oyun tekrar 2.99 TL olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.