Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Raining Bullets Bundle İçin Son Hafta

Raining Bullets Bundle'da Metal Slug 3 ve pek çok oyun daha yer alıyor.

Kısa süre önce Fanatical üzerinde sunulan Raining Bullets Bundle oyun paketi fırsatı devam ederken, bir hafta içinde teklif sona erecek. Dolayısıyla içindeki oyunlara sahip olmak istiyorsanız günler azalıyor.

raining bullets bundle icin son hafta 1

Raining Bullets Bundle paketi içinde pek çok sevilen oyun yer alırken, tamamı aksiyon ve shooter türünde yapımlar. Özellikle ‘run & gun’ türü aksiyon oyunlarını seviyorsanız, Fanatical’ın bu oyun paketini de beğeneceğinizi düşünüyoruz.

Raining Bullets Bundle içinde beş adet aksiyon oyunu sadece 2.49 dolar fiyat etiketiyle satılıyor. Bu oyunların normal değeri ise 45 doları buluyor. İçindeki oyunlar ise şu şekilde:

  • Metal Slug 3

  • Shock Troopers

  • Maidens of a Hollow Dream

  • Tenta Shooter

  • Sora

Toplam 5 oyun yer alırken, şüphesiz bunların arasında en çok dikkat çekeni ise 90’lı yılların unutulmaz klasiği Metal Slug 3. Çocukluk hatıralarınıza tekrar dönebileceğiniz bu 2D arcade oyunu hem görev moduna sahip, hem de online bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki insanlarla bir araya gelerek co-op şekilde Metal Slug 3 görevlerini tamamlayabilirsiniz.

Fanatical’ın Raining Bullets Bundle paketini buradan satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.