Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörünün Adı Belli Oldu!

Rainbow Six Siege'in yeni operatörünün adı sızdırıldı.

30 milyondan fazla oyuncuya sahip olan ve başarılı bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkan Rainbow Six Siege yeni sızıntılar ile gündeme geliyor.

aaaa

FPS oyuncuları tarafından büyük bir ilgiyle oynanan Rainbow Six Siege’in yeni operatörü bugün internete sızdırıldı. Her ay düzenli olarak yeni bir güncelleme alan başarılı yapım güncellemelerinin bazılarında da oyuncularına yeni operatörler sunuyor. İnternete bugün sızdırılan bilgilere göre Rainbow Six Siege’in yeni operaötürünün adı ‘Maverick’ olarak ortaya çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde oyunun Grip Sky’a gireceğini belirten Ubisoft, operatör değişikliği hakkında da bilzere bazı ipuçları vermişti. Bir blog sitesinde yayınlanan notlara göre EMP el bombaları artık kameraları yok etmeyecekmiş. Oyuna gelecek olan operatörün yetenekleri ve karakteristik yapısı hakkında şuan için herhangi bir bilgi yer almıyor.  Daha önce yapılan haberlere göre oyuna ki yeni operatör sunulacak.

Bu operatörlerden birinin adı bu sabah internete sızan bir görsel ile oyunculara sunuldu. Yayınlanan görselde yeni operatör ‘Maverick’ olarak dikkat çekiyor. Oyunun güncellemesi yakında yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.