Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatöründen Video Geldi!

Rainbow Six Siege’in Maverick operatörü tanıtıldı.

30 milyondan fazla oyuncu tarafından deli gibi oynanan Rainbow Six Siege oyunculara yeni operatörü ile ilgili bir video yayınladı.

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatöründen Video Geldi 2

Geçtiğimiz gün yaptığımız haberde Rainbow Six Siege’in yeni operatörünün adının Maverick olduğunu belirtmiştik. İnternete sızan bilgiler ile karşımıza çıkan Maverick bugün de yeni bir video ile oyuncuların karşısına çıktı. Operation Grip Sky’ın ikinci karakteri olarak karşımıza çıkacak olan Maverick diğer operatörlerden oldukça farklı olacak.

Tüm dünyada deli gibi oynanan Rainbow Six Siege yeni operatörleri ile birlikte oyunculara aksiyon deneyimi sunmaya devam edecek. Yetenekleri ile oyuncuları kendisine hayran bırakacak olan Maverick, 19 Ağustos’ta oyun severlere sunulacak. Oyundaki aksiyonu en üst seviyeye çıkaracak olan yeni operatör hızı ve karakteristik yapısı ile diğer operatörleri de kıskandıracak. Aksiyon sahnelerine farklı bir hava katacak olan karakter yeni operasyonda en ilgi çekici konumda yer alıyor.

Ubisoft tarafından yayınlanan bir fragman ile tanıtılan Maverick oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenmeye devam ediyor.

Dilerseniz aşağıdan Maverick fragmanını izleyebilirsiniz.

Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky - Maverick | Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.