Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörleri Duyuruldu!

Rainbow Six Siege'in iki yeni karakteri test sunucusuna yüklendi.

40 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Rainbow Six Siege günümüzün en çok oynanan fps oyunlarından bir tanesi olarak biliniyor. 2015 yılından bu yana milyonlara ulaşan yapım, günümüze kadar Ubisoft’a 1 milyar dolardan fazla gelir sağladı.

Rainbow Six Siege’in Yeni Operatörleri Duyuruldu 2

Geçtiğimiz gün haberlerimizde yer bulan Rainbow Six Siege günümüze kadar sayısız güncelleme aldı ve almaya da devam ediyor. 2015’ten bu yana Ubisoft’a 1 milyar dolardan fazla gelir sağlayan başarılı yapım, oyuncularına sunduğu yeni içerikler ile bu rakamı artırmaya devam edecek gibi görünüyor. Bilindiği üzere Ubisoft başarılı fps oyunu için sık sık yeni operatörler sunuyor. Bugün gelen bilgiler ile yeni iki operatör daha gün yüzüne çıkmış oldu.

19 Mayıs’ta oyuna dahil olacak olan yeni karakterlerin isimleri Warden ve Nøkk olarak duyuruldu. Warden bıyıklı bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Nøkk isimli karakter ise kafasında yer alan bir maske ile bizlere yüzünü hiçbir zaman göstermeyecek. Birbirinden farklı yeteneklere sahip olacak olan bu iki karakter oyun içerisindeki rekabeti de kızıştıracak.

Warden ABD Gizli Servisinden gelen üç zırhlı bir savunma oyuncusu olacak. Nøkk ise iki zırhlı bir hücum oyuncusu olacakmış. Karakterlerin silahlarından söz edecek olursak, Warden’ın silahı M590A1 av tüfeği ve MPX olarak duyuruldu. Oyuncular bu iki silah arasında seçim yapabilirler.

Nøkk karakterinin silah modelleri ise FMG-9 ve SIX12-SD olarak duyuruldu. Yine oyuncular bu iki silah arasında seçim yapabilecek ve savaşlara katılabilecekler.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – New Operator Warden

Rainbow Six Siege: Operation Phantom Sight - Nøkk | Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.