Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’ın Pro League Finali Mayısta Gerçekleşecek!

Rainbow Six Siege'ın Pro League finali önümüzdeki ay yapılacak.

25 milyondan fazla oyuncu kitlesi ile FPS oyunları arasında ilk sıralarda yer alan Rainbow Six Siege, espor alanında da oyunculara yüksek ödüller veriyor.

Rainbow Six Siegeın Pro League Finali Mayısta Gerçekleşecek 1

Yedi sezondur birbirinden farklı binlerce oyuncuyu karşı karşıya getiren Rainbow Six Siege Pro League, bu yılki sezonun finalini önümüzdeki ay Atlantic City’de gerçekleştirecek. Sekiz profesyonel espor takımının yer aldığı Pro League’de toplam 275 bin dolar ödül havuzu bulunuyor. Mart ayının başında başlayan sezon maçları ile milyonlarca oyun severi büyük bir heyecan kaplamıştı. Kıran kırana geçen maçlarda oyuncular ellerinden geleni yaparken, bu rekabete oyun severlerde destek verdi. 19 – 20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan final maçlarında Asya-Pasifik, Avrupa, Latin Amerika ve Kuzey Amerika’nın en iyi 4 takımı yer alacak. Kura yöntemiyle karşı karşıya gelecek olan takımlar 275 bin ödül havuzu için mücadele edecekler.

Sezonun en iyi 4 takımını bir araya getirecek olan final maçları oyunculara ücretli olarak sunulacak. Final maçını yerinde izlemek isteyen oyuncular 20 dolar değerindeki biletlerden almak zorundalar. Final maçını yerinde izleyen oyuncular boyunluk, bileklik, özel su şişesi ve hediyelerle dolu bir Rainbow Six Siege çantasının sahibi olacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.