Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’e Adanmış Sunucular Geliyor

Ubisoft'un sevilen oyunu Rainbow Six: Siege için adanmış sunucuların devreye sokulmasına az kaldı. Ayrıca oyuna sesli sohbet özelliği de gelecek. Bağlantı hızınızı etkileyecek güncellemeler, oyunu geliştirmeye devam ediyor.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, oldukça parlak günler geçiriyor ve milyonlarca oyuncudan oluşan topluluğunu mutlu etmeye devam ediyor. Oyun için yayınlanan son güncellemelere bakılırsa, Rainbow Six: Siege için kısa süre içinde adanmış sunucular devreye sokulabilir. P2P sistemini iptal edecek olan adanmış sunucu sistemi, oyuncuların daha yüksek hızlarla oyuna bağlanmasını sağlayacak. Ayrıca Ping problemi yaşayanlar için de aranan çözüm olacağını söyleyebiliriz.

rainbow six siege 1

Kısa süre önce yayınlanan Update 2.2.2 güncellemesi, adanmış sunucular ve yeni özellikler için yeterince sinyal içeriyordu. Ağustos’un sonunda başlayacak olan 3. Sezon’un ardından, adanmış sunucular için gerekli olan güncellemeler yayınlanacak. Oyunda mevcut olan modların tamamı yeni sunuculara aktarılacak. Sunucuların altyapıları güncellenecek ve oyuna yoğun şekilde talep gören sesli sohbet özelliği eklenecek.

İki oyuncuya sahip olduğunuz takdirde maç yapabileceksiniz. Maçları yerel olarak oynamanız da mümkün olacak. Ayrıca PlayStation 4 için de Lan modunun sunulacağı ifade ediliyor.

Vivox ismi ile sunulacak olan sesli sohbet özelliği, ilk başta sadece PC için çıkış yapacak. Daha yüksek ses kalitesi sunacak ve internet bağlantınız üzerinde daha az bant genişliği kapsayacak. Operation Health’in bitmesinin ardından sunucu güncellemesi başlayacak ve P2P özelliği zaman içinde oyundan tamamen kaldırılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.