Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

RAGE 2, PAX East 2019’da Sergilendi!

RAGE 2'den yeni görüntüler geldi.

29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen PAX East 2019 birbirinden farklı oyunlara ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımın olduğu PAX East 2019’da en çok ilgi gören oyunlar arasında RAGE 2’de yer alırken oyunculara yeni video da sunuldu.

RAGE 2 PAX East 2019’da Sergilendi 2

Bethesda’nın en çok beklenen oyunlarından birisi olan RAGE 2, 14 Mayıs’ta lansmana çıkacak. Geçen hafta bilgisayar platformu oyuncuları için Steam’de ön siparişlere açılan yapım, 299.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahipken, PAX East 2019’da da oyunculara gösterildi. FPS tarzında bir oynanışa sahip olacak olan yapım aksiyon oyun türüne sahip olaca. Açık dünyası ile oyunculara zengin bir harita üzerinde hayatta kalma fırsatı veren yapım, içeriği ile her kesimden oyuncuya hitap edecek.

PAX East 2019’da iki gün boyunca sergilenen RAGE 2, çeşitli oynanış videoları ile de oyunculara detaylı bilgi verdi. Bir kaç saat boyunca gösterilen panel de oyuncular ilgiyle Rage 2’yi inceleme fırsatı da buldular. Oyunculara yeraltı ortamlarını da gösteren geliştirici ekip, yayınlanan videolar da geniş bilgiler sunuyor. DOOM’da yer alan içeriklerin bazıları RAGE 2’de de yer alırken, oyuncular kilitli olan farklı becerileri ve yetenekleri de açabilecekler.

Day 2 @ #BethesdaGameDays

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.