Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

RAGE 2 mi Geliyor?

Walmart'ın ön sipariş sayfası oyuncuları heyecanlandırdı.

Bugün Walmart Canada sitesi üzerinde RAGE 2’nin sızıntısı gerçekleşirken, oyunun ön siparişe açıldığı gözlemlendi. İd Software’in açık dünya oyununun devamı geleceği yönünde söylentiler kısa sürede yayılırken, ardından RAGE’in resmi Twitter hesabından ve Pete Hines’tan da ilginç yazılar geldi.

Rage 2 geliyor 1

Yıllar sonra RAGE’in resmi Twitter hesabı suskunluğunu bozarken, RAGE 2’nin Walmart’ta listelenmesine cevap geldi. Twitter hesabında ön sipariş sızıntısının resmi paylaşıldı ve yazı fontunun yanlış olduğu bilgisi espri bir dille aktarıldı. Buna rağmen yeni oyunun geleceğine dair olan söylentiler reddedilmedi!

Diğer yandan Bethesda yapımcısı Pete Hines da yaşananlarla ilgili konuştu. Pete Hines’In genellikle söylentilere kayıtsız kaldığını göz önüne alırsak, bu da RAGE 2’nin gerçekten yapıldığına işaret olabilir.

İd Software’in yeni grafik motoruyla hazırladığı RAGE, 2011 yılında satışa çıkmıştı. Oyunun o dönem yeni nesil bir kaplama teknolojisi sunacağı söylense de, çıktığı dönem epey eleştiriler almıştı ve birçok PC oyuncusu oynamakta zorluk çekmişti, kaplamaların detaylarından şikayetçi olunmuştu. Bakalım RAGE 2 gerçekten hazırlanıyor mu? Yakında Bethesda ve id Software’den resmi duyurular gelebilir!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.