Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Quake Champions Yeni Bir Harita Aldı!

Quake Champions yeni içerikler alıyor.

Sadece bilgisayar platformu için geliştirilen ve bu yıl tam sürüme geçiş yapacak olan Quake Champions yeni bir harita aldı.

Quake Champions Yeni Bir Harita Aldı 1

İd Software tarafından geliştirilen ve 2017’nin Ağustos ayında Steam’de oyunculara Erken Erişim Oyunu olarak sunulan Quake Champions bu yıl içerisinde tam sürüm olarak oyuncuların karşısına çıkacak. FPS oyunları arasında yer alan yapım da fantastik silahlar ile yaratıklara karşı mücadele ediyor ve hayatta kalabilmek için ter döküyoruz. Çevrimiçi olarak oynanabilen yapım da oyuncular tarafını seçerek gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya geliyorlar.

8 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım da Türkçe dil seçeneği yer almazken oyun içerisinde Türk oyuncular da yer almaktadır. 88.99 TL olarak Steam’de bilgisayar platformuna sunulan oyun, yeni bir harita aldı. Yabancı kaynaklı habere göre yeni haritada tehlikeli alanları gösteren bir ısı sistemi yer alıyormuş. Oynayışını geliştirmek isteyen oyuncular için yayınlanan haritada artık ısı sistemi mevcut. Oyuncular bu sistem ile tehlikeli alanları görebilecek ve ona göre davranabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.