Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Quake Champions Galena’yı Tanıttı

Şampiyonları bir bir tanıtılan oyunun gün ışığına çıkan son şampiyonu Galena oldu.

Kapalı beta sürecine hazırlanan Quake Champions, oyunda yer alacak şampiyonlarını tanıtmaya devam ediyor. Bu sabah erken saatlerde gelen oynanış videosunun ardından akşam saatlerinde paylaşılan şampiyon tanıtım videosu ile oyunu bekleyenleri iki katı gaza getirmeyi başardılar. Sıradaki şampiyonumuz, Galena.

quake champions galena

Böylece kadın şampiyonlara bir yenisi daha eklenmiş oldu. Kötü Şövalye unvanı ile tanıtılan Galena, hem çok etkili saldırı yeteneklerine hem de destek niteliğinde iyileştirme yeteneklerine sahip. Ardında bıraktığı bomba benzeri bir tılsımın kısa süre içinde infilak etmesi ile düşmanlarının yoluna tehlike saçmış oluyor. Bu tılsımın ismi, Unholy Totem. Benzer bir görüntüye sahip olan iyileştirme tılsımıyla da takım arkadaşlarına destek veriyor.

FPS aleminin en kült oyunlarından biri olan Quake, id Software geliştiriciliğinde Bethesda tarafından yayınlanacak. Oyun şu günlerde kapalı beta sürecine hazırlanıyor. İnternet sitesine giderek hala açık olan başvuru ekranını değerlendirebilirsiniz.

https://quake.bethesda.net/en/signup adresine giderek kapalı beta başvurusunda bulunabilirsiniz. Oyunu ücretsiz olarak sadece tek bir şampiyonla oynayabileceğinizi hatırlatalım. Tanıtılan şampiyonların tümünü yelpazenize katmak için ücret ödemeniz gerekecek.

Galena’nın tanıtım fragmanını aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Quake Champions – Galena Champion Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.