Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Punball Başlangıç Rehberi

Punball isimli oyunda işinize yarayacak bazı bilgiler öğreneceksiniz.

PunBall, birkaç klasik oyunu gerçekten bir araya getiren bir oyundur. Size bir arcade harikası sunarken, telefonunuzda veya tabletinizde size ikisi bir arada deneyimi yaşatmak için tüm zamanların langırt oyununda başka bir oyun sunmaktadır. Oyun hem Android hem de iOS telefonlarda oynanabiliyor. Amacınız bir Galaga veya Space Invaders düzeninde düşmanları vurarak mümkün olduğunca çok puan toplamaktır. Şutlarınız biraz sekeceği için langırt yönü devreye giriyor. Farklı alanlarda oynayacaksınız ve ne kadar iyi oynarsanız, o kadar hızlı seviye atlayabileceksiniz. Oyun genel olarak oldukça basit ama oyunda göründüğünden daha fazla şey var. PunBall maceranızı devam ettirmek için size birkaç ipucu verelim.

Punball Başlangıç Rehberi isimli konumuzda oyun ile ilgili bir kaç ipucu vereceğiz. Bu sayede oyunda fazla yabancılık çekmeyecek ve rahat bir şekilde oynayabileceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim.

Punball baslangic rehberi 2

Punball Başlangıç Rehberi

Ateş ettiğiniz duvar olan düşmanlar, yaklaştıkça size saldıracaklar. Düşmanları zirveye çıkarmak yerine, size yakın olanları hedef almaya başlayın. Bu iyi bir savunma şeklidir ve daha uzun süre hayatta kalmanızı sağlar. Dikkatli olmazsanız sağlığınız oldukça çabuk tükenebilir, bu yüzden yaklaşan düşmanlara kesinlikle dikkat edin. Hepsini vuramazsanız, ancak elinizden gelenin en iyisini denemekten çekinmeyin. Düzenli olarak daha fazla düşman oluşur, bu nedenle tetikte olmanız gerekir. Başka dikkat dağıtıcı şeyler de olacağının farkında olmakta fayda var. Bu aslında oyununuzun gidişatını gerçekten değiştirebilecek bir sonraki ipucumuza yol açar.

Bunu bir önceki ipucunda biraz bahsettik ama duvarda düşmandan daha fazlası var. Ayrıca patlatabileceğiniz eşyaları da göreceksiniz. Bunları vur ve bir buff al. Harika olan şey, rastgele üç tane arasından seçim yapabilmenizdir. Seçtiğiniz herkes düşmanlarınızı katletmenize yardım edecek. Bir örnek ateş topudur. Bu yüzden sadece bu güzel eşyalar için gözlerinizi dört açın. Skoru yükseltmenize gerçekten yardımcı olabilirler ve kullanımı eğlencelidir. Oyununuzun sonucunu değiştirmek için ne kapabileceğinizi asla bilemezsiniz.

Punball’da birkaç farklı para biriminiz var. Biri, seviyelerde oynayarak kazanacağınız en yaygın tür olan jetonlardır. Diğeri, karakterinize bazı bonus beceriler kazandırmanıza ve her turu daha ilginç hale getirmenize izin veren değerli taşlardır. Örneğin bunlardan biri, her oynadığınızda adil bir miktar jetonla başlama yeteneğidir. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu oldukça harika çünkü bu, seviye atlamanıza ve daha hızlı bir oranda daha fazla ödül kazanmanıza izin verecek. Kısacası, bunlara büyük avantajlar olarak bakın ve değerli taşların elde edilmesi daha zor olduğundan, onların önemini anlayabilirsiniz. Sadece oyunu oynayarak toplayabilirsiniz, ancak düşmanları katlettiğinizde rastgele zamanlarda ortaya çıkacaktır.

PunBall Official Trailer - Habby

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.