Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’ye Zırhlı Bir UAZ Geliyor!

PUBG'ye zırhlı bir araç gelecek.

40 milyon oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds aldığı güncellemeler ile yeni özelliklere kavuşmaya devam ediyor.

PUBG’ye Zırhlı Bir UAZ Geliyor 2

Dün mobil platformda 272 MB’lık bir güncelleme alan PUBG, mobil oyun severlere birbirinden önemli yenilikler sunarken, çok yakında yeni bir zırhlı aracı da konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunacak. PUBG oyuncularının bildiği üzere oyun içerisinde yer alan UAZ isimli jeep şeklinde bir araç yer alıyor. PUBG Crop yaptığı duyuru ile oyuna yeni bir UAZ getireceğini ve bu aracında yüksek zırhlı olacağını belirtti. Yeni aracın Savage haritasını kutlama amacıyla geleceğini duyuran geliştirici ekip, zırhlı UAZ’nin çok yakında oyunculara sunacağını belirtti.

Yeni zırhlı araç ile birlikte oyuna üç farklı kask daha eklenecek. Bu kasklar zırhlı UAZ’nin içerisinde yer alacak. Belirtilen kasklar, oyuncuların kafasını birinci seviyede koruyacak. Oyunda yer alan araçlara silah da takabilme gibi özellikler üzerinde de düşünen PUBG Corp, konuyla ilgili henüz bir bilgi paylaşmış değil. Konuyla ilgili Reddit’e sızıntılar olsa da henüz elle tutulur bir gelişme yok.

Dileyen oyuncular yeni zırhlı UAZ’nin görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.