Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Mobil Sürümünde Botlarda Var!

İnternet de yer alan iddialara göre PUBG'nin mobil versiyonunda botlar da varmış.

Sürpriz bir şekilde geçtiğimiz günlerde Kanada’da yayınlanan PUBG, oyunculardan gelen olumlu geri bildirimler ile Tencent tarafından dün Avrupa’da birçok ülkede yayınlandı.

PUBG’nin Mobil Sürümünde Botlarda Var 2

Ülkemizde de geniş bir kitle tarafından oynanan PUBG dün itibari ile ülkemizde mobil oyun severlere sunuldu. Tencent tarafından yayınlanan oyun yayınlanması ile hızlı bir yükselişe geçti. 40 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan yapım mobil platformda da oldukça başarılı işlere imza atacak gibi görünüyor. Hemen hemen PC ve konsol sürümü ile aynı olan yapım bugün yeni bir haberle daha gündeme geldi. VG247’nin yapmış olduğu habere göre oyunda botlar da yer alıyormuş. Haberde oyuncular için şöyle bir ifade kullanıldı: “Oyunu birinci bitirdiğiniz için sevinmeyin. Çünkü oyunda bir sürü bot var.”

Yapılan bu haberle birlikte oyuncular gerçekten PUBG’nin mobil versiyonun da botların olup olmadığını düşünmeye başladılar. Bu konuyla alakalı Tencent’den ya da PUBG Corp’dan herhangi bir açıklama yapılmış değil. Oyunun PC üzerinde herhangi bir bot bulunmazken mobil versiyonun da olduğu düşüncesi de şu sıralar kafaları karıştırmış gibi görünüyor. The Verge’in haberlerinde de bu durumla alakalı olarak oyuncuların oyuna adapte olması için böyle bir adımın atıldığı belirtildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.