Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin İlk Ligi Ocak 2019’da Başlayacak!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un ilk profesyonel ligi duyuruldu.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncuya sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds ilk profesyonel ligini nihayet duyurdu.

PUBG’nin İlk Ligi Ocak 2019’da Başlayacak 2

Toplamda 1 milyon dolar ödüllü bir havuza sahip olacak olan profesyonel lig Ocak 2019’da oyunculara sunulacak. Espor dünyasındaki hacmini genişletecek olan yapımda Profesyonel PUBG Avrupa Ligi (PUBG European League – PEL) ve Contenders League için yıllık birleşik ödül havuzu 1 milyon euro olacak.

Hlobal çapta rekabetçi bir sistemin parçası olacak olan PUBG Avrupa Ligi en iyi takımları bünyesinde barındıracak. Lig, 2019 sezonunda 3 farklı aşamadan oluşacak. Sezon boyunca PUBG Avrupa Ligi’nde 16 farklı takım, Avrupa ülkelerinden birinde özel olarak tasarlanmış bir Battle Royale LAN stüdyosunda karşı karşıya gelecek ve mücadele edecekler. Lig’de yer alacak olan takımların konaklama ve diğer masraflarını PUBG Corp karşılayacak. Ayrıca PUBG Corp ligin gelirlerinden de takımlara masraf verecek.

Turnuvanın finel ayağı Ekim ayında başlayacak. Aralık ayına kadar 32 farklı takımlı LAN etkinliği kazananları belirleyecek.

PUBG’nin İlk Ligi Ocak 2019’da Başlayacak 3

PUBG Corp. EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alex Nam, konu hakkında şöyle konuştu:

“Beş yıllık planımızın sonraki adımında, PUBG Avrupa Ligi, profesyonel takımların düzenli maçlarıyla tutarlılığa kavuşacak. PUBG hayranlarının ve oyuncularının heyecan içinde izleyeceği rekabetçi karşılaşmaların sayısını artıracak. Ligdeki çok sayıda maç,takımların sezon boyu yeteneklerini ve stratejilerini geliştirmesini sağlayarak, maçların görkemini artıracak.”

“Bu önemli projede StarLadder ile güçlerimizi birleştirmekten çok memnunuz. StarLadder, güvenilir, yenilikçi ve son derece motive bir iş ortağı. Bu ortaklıktan çok sayıda heyecan verici çalışma çıkmasını bekliyoruz.”

StarLadder Kurucusu ve CEO’su Roman Romantsov ise şunları söyledi:

“PUBG, yeni bir e-spor oyunu olmasına karşın, milyonlarca sadık oyuncuya sahip harika bir oyun. StarLadder, yıllar içinde yüzlerce turnuvanın hayata geçirilmesi ve yönetilmesinden edindiği kapsamlı deneyim ile PUBG’nin gerçek bir profesyonel lig ile tam teşekküllü bir e-spor oyununa dönüşmesinde etkin bir rol oynamaktan gurur duyuyor. PUBG yayını yapmak zor bir iş ama bunun için hazırız. İzleyici deneyimini artırmak için durmaksızın çalışıyoruz. Size söz veriyoruz, canlı yayınlarımızla sizleri yeniden şaşırtacağız.”

“Avrupa’daki profesyonel lig için PUBG ile çalışmaktan dolayı son derece memnunuz. Umarız, ortaklığımız uzun yıllar devam eder.’’

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.