Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Çıkış Tarihi Netleşti!

PUBG'nin çıkış tarihi 20 Aralık olarak açıklandı. Oyun 12 Aralık'ta da Xbox One platformuna çıkış yapacak.

Günlerdir merak edilen soru nihayet son buldu. BlueHole, dün gerçekleşen The Game Awards(Oyun Ödülleri) gecesinde oyunun 1.0 sürümünün ne zaman çıkacağını duyurdu.

PUBG’nin Çıkış Tarihi Netleşti 2

Aylardır bilgisayar dünyasında satış rekorları kıran ve 25 milyona ulaşan PUBG, dün yeniden gündeme geldi. 2017 yılının bilgisayar oyunu seçilen PUBG, 1.0 sürümü ile 20 Aralık’ta PC platformuna çıkış yapacak. Aylardır erken erişimde olan oyun çöl haritasının tüm detaylarını da içerisinde bulunduracak. Dün The Game Awards 2017’de yapılan duyuruda oyunun yeni çöl haritasının saat 11.00’dan sonra test sunucularında yer alacağı ve oyun severler’in yeni haritayı değerlendirebileceği de belirtildi.

Şuan için yeni çöl haritasını sadece test sunucularında oynayabileceğiniz. Oyun Ödülleri gecesinde bir de fragman yayınlayan BlueHole, oyuncuları gaza getirmek için bir de fragman yayınladı. Aylardır tartışmalara neden olan oyunun çıkış tarihi böylelikle son bulmuş oldu. 12 Aralık’ta Xbox One platformuna çıkış yapacak oyun yeni haritayı da muhtemelen içerisinde barındıracak. Unutmadan hatırlatalım yeni çöl haritasıyla birlikte oyun içerisine bir kamyon, birkaç farklı silah ve sistem iyileştirmeleri gelecek. Milyonlarca oyuncunun beklemiş olduğu haberde böylelikle gelmiş oldu.

Dilerseniz aşağıdan PUBG’nin 1.0 sürümüne ait fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS - The Game Awards 2017 Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.