Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin 6.3 Güncellemesi Test Sunucularına Geldi

PUBG'nin 6.3 güncellemesi PC test sunucularına geldi.

PUBG cephesinden yeni güncellemeler dur durak bilmeden gelmeye devam ediyor. İki hafta önce PC platformuna gelen 6.2 güncellemesi dün konsol oyuncularına da sunulurken bugün de oyunun 6.3 güncellemesi ortaya çıktı. 6.3 güncellemesi test sunucularına geldi.

PUBG’nin 6.3 Güncellemesi Test Sunucularına Geldi 2

Bilgisayar platformu oyuncuları için test sunucularına gelen 6.3 güncellemesi ile yine oyuncuların yüzü gülecek gibi görünüyor. Silah dengelemelerine ve hata düzeltmelerine sahip olan yeni güncelleme ile Tanksavar Karakin’e giriş yapacak.

Oyunun resmi web sitesi üzerinden edindiğimiz bilgilere göre 6.3 güncellemesi test sunucularında kapılarını oyunculara açmış. Büyük bir güncelleme olarak duyurulan 6.3 güncellemesi geliştirici ekibin önceden duyurmuş olduğu Tanksavar’ı karşımıza çıkarıyor. Sadece yardım paketinden çıkan silahlar dahil olmak üzere bazı silah özelliklerini yeniden dengeleyerek oyunculara sunacak olan yeni güncelleme Ölüm Maçı modunda dokunulmazlık için en çok istenen düzeltmelere de bünyesinde yer verecek.

6.3 güncellemesinin en büyük getirdiği yeniliklerden bir tanesi olan Tanksavar silahı olacak. Yeni silah Karakin haritasında oyuncuların karşısına çıkacak. Harita üzerinde nadir bulunacak olan bu silah oldukça güçlü bir yapıda karşımıza çıkacak.

PUBG’nin 6.3 Güncellemesi Test Sunucularına Geldi 3

Gelelim silah dengelemelerine. Oyuncular arık Tommy Gun isimli silaha Kırmızı Lazer Görüşü ve Holografik Görüşü takabilecekler. M249 isimli silah yardım paketinden çıkarıldı. M249 Miramar ve Erangel üzerinde bulunabilecek.

PUBG 6.3 güncelleme notlarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

PUBG - Patch Report - Update 6.3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.