Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin 4’ncü Sezonu Fragman Eşliğinde Başladı!

PUBG’nin yeni sezonu yeni bir hikâye fragmanı ile başladı.

Dün mobil versiyonunda 8’nci sezonunu oyunculara sunan PUBG diğer platformları da unutmadı. 250 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan PUBG yayınlanan yeni bir hikâye fragmanı ile 4’ncü sezonunu oyunculara sunmuş oldu.

PUBG’nin 4’ncü Sezonu Fragman Eşliğinde Başladı 2

Gerçekçi yapısı ile milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan ve farklı platformlar üzerinde oynanmaya devam eden PUBG, 4’ncü sezonunu bilgisayar ve konsol oyuncularına sundu. Mobil platformda 8’nci sezonunu dün sunan başarılı battle royale oyunu yeni bir hikâye fragmanı eşliğinde 4’ncü sezonunu duyurdu.

PC Gamer’ın haberi ile edindğimiz yeni fragmanda oyunculara tutarlı bir hikâye anlatılıyor. 1965’li yılları konu alan sinematik fragmanda  küçük bir çocuğun savaşın ortasında kalması gösteriliyor. Türkçe altyazıya da sahip olan yeni fragmanda hayatta kalmaya çalışan bir cocuk kameralara yansıyor. Dünyasının başına yıkıldığını düşünen çocuk adada hayatta kalabilmek içi silah kuşanacak ve savaşmaya başlayacak.

Oyunun orjinal haritası olan Erangel üzerinde bazı ipuçlarını da oyuncular ile paylaşan hikâye fragmanı adanın geçmişi hakkında bizleri bilgi sahibi yapacak. Katliamdan tek kurtulan bir çocuğu gösteren fragman sinematik yapısı ile izleyenleri etkiliyor.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Season 4 Cinematic Trailer | PUBG UNIVERSE

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.