Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Yeni İçerikler Aldı!

PUBG yeni bir güncelleme aldı.

Henüz erken erişim oyunuyken milyonlarca oyuncuya ulaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds bugün yeni bir güncelleme aldı.

PUBG Yeni İçerikler Aldı 2

Yayınlandığı günden bu yana sayısız güncelleme alan başarılı yapım 50 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Bugün oyuna gelen güncelleme ile Training Mode yani antrenman modu oyunculara sunulmuş oldu. Bu modda oyuncular benzersiz silahları deneyimleyebilecek ve silahların özelliklerini daha iyi bir şekilde kavrayabilecekler. Oyuncular antrenman modunda kendilerini geliştirebilecek ve oyuna daha hılzı bir şekilde adapte olabilecekler. Bu modda haritanın boyutununda 2×2 olduğunu unutmadan belirtelim. Bu modda oyunun süresi 30 dakika olarak belirlenmiştir.

Güncelleme ile oyuna yeni bir silahta eklendi. Mk47 adına sahip olan otomatik silah oyuncuları tam bir ölüm canavarına çevirecek. Erangel, Miramar ve Sanhok haritalarında kullanılabilecek olan yeni AR silahı Mk47 şarjöründe 7.62 mm çapında 30 mermiye sahip olarak karşımıza çıkıyor. 2 farklı ateşleme moduna sahip olan yeni silahta oyuncular dilerlerse tekli ateş modunu dilerlerse de 2 mermiyi aynı anda ateşleyebilen modu kullanabilirler.

Oyuna yeni gelen içeriklerden birisi de oldukça şık bir tasarıma sahip olan Tukshai üç tekerlekli bir araç olma özelliğine sahip. Üç kişilik bir araç olan Tukshai hızı bakımından da hiç fena değil. Diğer araçlara göre biraz daha yavaş olan Tukshai Sanhok haritasında oldukça verimlidir.

Güncelleme ile oyun içerisine günlük ve haftalık görevlerde eklendi. Oyuncular bu görevler ile sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

Dileyen oyuncular buradan tüm güncelleme notlarına ulaşabilirler.

PUBG - New Feature - Training Mode

PUBG - New Weapon - Mk47 Mutant

PUBG - New Attachment - Laser Sight

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.