Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Steam Satışları 22 Milyonu Geçti

PUBG’nin yükselişi devam ediyor. Oyun bir hafta içinde 1 milyon sattı!

PlayerUnknown’s: Battlegrounds açıkçası hiç de durdurulacak gibi değil. Bu ayın başında oyunun 20 milyon satış rakamını aştığını belirtmiştik. İlerleyen haftalarda tempo devam ederken, bugün de PUBG’nin Steam’deki satışlarının 22 milyonu geçtiği ortaya çıktı.

Pubg steam satislari 22 milyonu gecti 1

İlginç bir şekilde PUBG adeta her hafta 1 milyon satarken, 15 Kasım’da rakam 21 milyondu ve bir hafta sonra bu 22 milyona yükseldi. İstatistikler SteamSpy üzerinde yayınlanırken, oyunu son iki hafta içinde de yaklaşık 17 milyon kişi oynadı.

Söylemeye gerek yok ama PUBG şu anda Steam tarihinin en başarılı oyunu ünvanına sahip. Daha önce Ekim ayında anlık 2 milyon oyuncu barajını aşmıştı ve bir zamanlar DOTA 2’ye ait olan rekoru da kırmıştı. Bluehole yanı zamanda şu sıralar oyunun tam sürümünün çıkışı için çalışıyor ve önümüzdeki ay da Erken Erişim aşaması sona erecek, yeni bir çöl haritası yapıma eklenecek.

Tüm bu başarıya rağmen ilginç şekilde oyunun Steam puanları son dönemde epey düştü ve şu an sadece yüzde 51 olumlu oy bulunuyor. Özellikle yayınlanan son güncellemeler performans sıkıntıları yaşatırken, güçlü bir sistem sahibi kullanıcılar dahi PUBG’den tam randıman alamıyor.

Bir diğer hayal kırıklığı da, Steam Kara Cuma indirimlerinde oyunda en ufak bir indirim yapılmaması oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.