Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Steam İndirimlerinde İyi Satış Yaptı

PUBG satışları geçen ay epey arttı.

PUBG geride bıraktığımız Haziran ayında satışları artırdı ve Fortnite’ı bir kez daha geride bırakmayı başardı. Battle Royale odaklı oyun PlayerUnknown’s Battlegrounds bir süredir Fortnite’ın gerisinde kalmıştı. Fakat görünüşe göre tablo görünenden biraz daha karışık çünkü müşteriler hala PUBG’ye yüksek oranda para harcamaya eğilimli.

pubg steam indirimlerinde iyi satis yapti 1

Superdata tarafından son araştırma verileri yayınlanırken, dijital oyun pazarının 2018 Haziran tablosu ortaya serildi ve PUBG dijital harcamalarda Fortnite’ı geçti. Daha da özele inmek gerekirse, PUBG PC platformunda dokuzuncu sıradan üçüncü sıraya geçti. Superdata ise bu yükselmenin sebebini Steam’in geride bırakılan Yaz İndirimleri’ne bağladı.

PlayerUnknown’s Battlegrounds geçtiğimiz Haziran ayında 4.7 milyon satış yaparken, Ekim 2017’nin ardından en yüksek noktaya erişti. Dolayısıyla PUBG son dönemde Fortnite’ın gerisinde kalıyor gibi gözükse de aslında satışlar oldukça iyi gidiyor.

Diğer yandan Superdata araştırmasının tek odak noktası battle royale oyunları olmadı. Aynı zamanda diğer oyunlar hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Araştırmaya göre PC üzerinde Haziran ayında en çok satış yapan oyunlar şunlar oldu:

1. League of Legends

2. Dungeon Fighter Online

3. PUBG

4. Crossfire

5. Fantasy Westward Journey Online 2

6. Fortnite Battle Royale

7. World of Warcraft

8. World of Tanks

9. DOTA 2

10. Counter-Strike: Global Offensive

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.