Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG PS4’e Gelecek!

PS4 platformu tarafından PUBG sabırsızlıkla bekleniyor.

Aylardır PlayStation 4’e gelecek mi gelmeyecek mi diye sık sık adından söz ettiren PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni iddialar ile gündemde kendine yer buldu.

PUBG PS4’e Gelecek 2

Önce PC ardından Xbox One ve son olarak da mobil platform için yayınlanan PlayerUnknown’s Battlegrounds PlayStation 4 platformuna da gelecekmiş. VG247 ve PC Games N’in yapmış olduğu haberlere göre  PUBG PS4 için de geliştiriliyor ve hatta çapraz platform için de görüşmeler sürüyormuş. Tabii daha önce Sony yaprığı açıklamalarda PUBG’nin PS4’e gelmesi konusunda net bir görüşmenin olmadığını belirtmiş ve çapraz platform desteği vermeyeceğini belirtmişti.

PUBG’nin PlayStation 4’e ne zaman geleceği konusunda şuan için herhangi bir bilgi yer almazken, oyuncular PUBG’nin en güzel oynanacak yer olarak PS4’ü işaret ediyor. Fortnite’ın PS4 dahil olmak üzere tüm platformlarda oynanması PUBG’yi ne zaman harekete geçirecek bilinmiyor. PUBG’nin mobil sürümü Android ve İOS platformundaki oyuncuların birbirleri ile oynamasını izin verirken bu durum konsol platformu için de düşünülüyor. Fortnite’da tüm platformların birbirleri ile çapraz oynayabildiğini de hatırlatalım.

PUBG’nin PS4 sürümüne dair daha fazla bilgi geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.