Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG PS4’e 2019’da Gelebilir!

PUBG 2018 yılının sonuna kadar PlayStation 4 platformuna gelemeyecek.

2017 yılının en başarılı oyunlarından birisi olan ve kırılması zor olan rekorlara imza atan PUBG, şu sıralarda da Dota 2’ye ait olan 1.5 milyonluk eş zamanlı oyuncu sayısına 3 milyon olarak cevap verdi.

PUBG PS4’e 2019’da Gelebilir 1

PUBG’nin Ceo’su olan Chang Han lnvenGlobal’e yaptığı açıklama da PUBG’nin 2018 yılının sonuna kadar PlayStation 4 oyuncuları ile buluşamayacağını belirtti. Microsoft ile özel bir anlaşmalarının olduğunu belirten Chang Han, oyunun belirli bir süre Xbox One ve bilgisayar platformuna özel kalacağını belirtti. Tabii başarılı oyunun PlayStation 4 için yayınlanmasının önünde engel olarak sadece Microsoft bulunmuyor. Oyunun geliştirilmesi, erken erişime çıkması ve test edilmesi gibi sorunlar da yer alıyor.

Hatırlayacağınız üzere PUBG bilgisayar platformunda da uzun bir süre erken erişimde kalmış ve oyunun 1.0 sürümü aylarca sunucularda test edilmişti. Oyunun PlayStation 4 platformunda geliştirilmesi için de Sony’den izin alınması gerekiyor. Daha doğrusu onay alınması gerekiyor. İlk kez PUBG’nin PlayStation 4 platformuna gelmesiyle alakalı açıklama yapan Chang Han, oyuncuların 2018’in sonuna kadar PUBG’yi PS4 platformunda göremeyeceğini belirtti.

PUBG PS4’e 2019’da Gelebilir 2

Eğer oyunun geliştiricisi olan Bluehole, Sony ile herhangi bir anlaşma yapmazsa oyun2018 yılının sonuna kadar PS4 platformunda boy gösteremeyecek. Chang Han’ın açıklamasına göre oyun 2018 yılı içerisinde PlayStation 4 platformuna çıkış yapamayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.