Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Nasıl Daha Hızlı İniş Yapılır?

PUBG'de paraşütle nasıl daha hızlı inilir?

PUBG sonuçta bir battle royale oyunu ve amaç hayatta kalan son kişi olmak. Dolayısıyla en küçük avantajları bile kullanmak ve hızlı hareket etmek gerekiyor. PUBG hızlı inme taktiklerini de bu yüzden paylaşmaya karar verdik.

Pubg nasil daha hizli inis yapilir 1

Herkesin oyunlara eşit başladığını düşünebilirsiniz fakat aslında oyun daha inerken başlıyor. Bu yüzden de hızlı iniş yapan oyuncular avantajı eline geçiriyor. Peki PUBG’de nasıl daha hızlı iniş yapılır? PUBG’de nasıl hızlı inilir?

PUBG Hızlı İnme Taktikleri

PUBG Hızlı İniş: Uçaktayken

Her şeyden önce haritanızı açarak nereye ineceğinizi belirlemeli ve buraya bir işaretçi koymalısınız. Bunun önemini küçümsemeyin çünkü herkesten önce hızlı iniş yapmak için ufak detaylara da dikkat etmeniz gerekiyor.

Diyelim ki okul bölgesini seçtik ve buraya ineceğiz. Uçağımız yeteri kadar yakınlaştığında doğru bir iniş yapacağımıza emin olacağız. Ardından pusulanıza bakacaksınız ve uçak okulun üstünden dik şekilde uçarken, seçtiğiniz hedefle olan minimum mesafenizi göreceksiniz.

Sonunda belirlediğiniz işaretçi pusulanızın merkezine geldiğinde, artık uçaktan atlayabilirsiniz.

Pubg nasil daha hizli inis yapilir 2

PUBG Hızlı İniş. Havadayken

Artık gökten süzülmeye başladınız. Haritanızı açın ve iniş noktanızla pozisyonunuzu kıyaslayın. Bu yönünüzü belirlemede size yardımcı olacaktır.

Belli bir mesafeye gelene kadar yatay olarak uçmayı sürdürün ve sonrasında W tuşuna basarak dikine inişe başlayın. Burada paraşütünüzü erken açmamanız önemli. Sadece inişe geçin ve sonrasında vereceğimiz taktiği uygulayın.

Pubg nasil daha hizli inis yapilir 3

PUBG Hızlı İniş: Dalga Tekniği

Gökten süzülürken sarmal hareketler yapmaktan kaçının çünkü bu sizi çok yavaşlatacaktır. Onun yerine düz şekilde seçtiğiniz konuma inmeye devam edin ve bu sırada da W tuşuna basın.

Yapacağınız şey hızınızı biraz azaltmak için farenizi periyodik olarak yukarı doğru hareket ettirmek. Mümkün olan en hızlı iniş için hedefinize ulaşmadan önce bu hareketi yaklaşık 2-3 kere tekrarlamanız gerekecek.

İşte PUBG’de hızlı inmek için kısa bir özet:

  • Düşerken daima W tuşuna basılı tutun.

  • Fare pozisyonunu daima iniş yapacağınız bölgeye doğru tutun.

  • İnişi kısa süreli yavaşlatmak için fareyi hafifçe yukarı doğru oynatın, sonra tekrar geri indirin.

  • Paraşütü açana kadar bu işlemi 3 kere tekrarlayın.

Açıkçası ne düşündüğünüzü biliyorum. Bu biraz mantıksız geliyor olabilir fakat gerçekten de işe yarıyor. Bunun sebebi ise sabit bir açıda sabit bir hızla gidememeniz. Dalga tekniğini uyguladığınızda ise çok daha hızlı bir şekilde inebiliyorsunuz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

3 Yorum

  1. prokaanadam67

    guzel

    0
    0
    Cevap
  2. prokaanadam67

    guzel super ovye

    0
    0
    Cevap
  3. mustafa

    pubg ıslı inme

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.